Stránky

streda 19. novembra 2014

Priznania a pokračovania

Poviem Vám niečo o sebe ako o človeku a zároveň o blogerke. Viem že sa to nezdá, ale ja a blog to spolu ťaháme a bojujeme takmer dva a pol roka. Za tú dobu som vystriedala niekoľko projektov, niekoľko meme, snažila sa písať aj poviedky, no najčastejšie to skončilo pri napísaní recenzie.Ak aj zo mňa vyšiel duchaplný článok s pointou, tak ostal len na ploche v PC, poprípade schovaný v súboroch... To preto, lebo som plachá osoba a bojím sa uverejňovať vlastné myšlienky, pocity, postoje. Aj moje recenzie sú opatrné a len občas niečo skritizujem, alebo neskutočne vychválim. Takáto som aj v živote. Radšej sa prispôsobím, ako by som navrhla smer.Je to chyba ja viem.

Dá sa to vidieť aj na blogu. Mávam dlhé pauzi a teraz som neaktívna od leta. Keď nad tým premýšľam tak ma to buď mrzí a chýba blogovanie, alebo ma to vlastne vôbec nemrzí, lebo nemám chuť deliť sa s mojimi pocitmi na webe. Tento prístup je zlý, veľmi zlý. Veľa kníh, noviniek, akcií a vlastne všetkého mi uniká. Keby ste sa ma teraz opýtali, že aká je novinka na trhu, tak by som nevedela odpovedať. Úplne som stratila prehľad. Upadla som do takého divného stereotypu a blog som úplne vylúčila. Trieskam si hlavu o stôl? Samozrejme že áno! Je to so mnou zlé... Som lenivá a večne ustráchaná, bojím sa názoru iných a tak som pasívna.

Je načase sa konečne prebrať a rozhýbať. Ach veď je November a ja som od leta prečítala asi štyri knihy. Pfff! Je to smiešne. Momentálne mám rozčítaných Päťdesiat odtieňov temnoty, takže ak sa tu do konca mesiaca neobjaví recenzia, kľudne mi napíšte výhražný mail.

Body pre Aste, aby sa konečne spamätala:
1. Piť menej kávy, znižuje to IQ :D
2. Viac čítať!
3. Viac písať!
4. Nekvasiť pri televízore so slovami "bolí ma hlava"!
5. Rozhýbať telo, myšlienky, blog!
6. Opäť sa nájsť v mojom vlastnom zrkadlovom bludisku!

Tak to by sme mali priatelia :) Občas si na mňa spomeňte a držte mi pršteky. Ja sa zase ozvem! Nie sú to len prázdne slová.

Astesia